"Ден и Нощ" ООД

15.08.2016"Ден и Нощ" ООД e един от най-големите производители на вафли в България.

Фирмата произвежда широк асортимент от вафли и бисквити, различни по вкус и размер под марките „Боровец“, "Day&Night" и “Yolli”, които са разработени според спецификата и изискванията на световните пазари.

Продукцията отговаря на строгите европейски норми и изисквания за качество, като стоката се произвежда под контрола на системите „HACCP“ и "Добрите производствени и хигиенни практики" в предприятието.
Предприятието е сертифицирано по системите за управление на качеството и безопасността на храните в съответствие с ISO 9001:2008 и ISO 22000:2005.

За да отговаря винаги с добро качество и безопасност на продуктите си, предприятието е сертифицирало производството си по едни от най-строгите норми за производство на качествени и чисти храни. Има внедрени системите за управление на качеството и безопасността на храните в съответствие с ISO 9001:2008 и ISO 22000:2005. Също така HALAL сертификат удостоверяващ,  че продукцията ни изпълнява изискванията в съответствие с Исляма.  

Организацията и контрола на производството се следи и управлява чрез екип от специалисти по управление на производството, HACCP екип и отговорници по спазването на системите за контрол и безопасност на храните.

Компанията получи най-голям брой гласове от участниците в най-скорошното проучване на швейцарската  организация ICERTIAS - International Certification Association GmbH, която е провела проучването QUDAL - QUality meDAL България 2016/2017, с помощта на онлайн въпросник сред 1,200 анкетирани лица в България през януари 2016 г., което отрежда "Ден и Нощ" на първо място в класацията за най-високо качество.

НИЕ СМЕ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ

ЗА ВАШИТЕ ВЪПРОСИ

Свържете се с нас

0875 195 559